Rudemontage / stenslagsreparation

Kompetent rådgivning

Tager du din bil til autoservice hos os, er du garanteret kyndig rådgivning og vejledning.

Bruger OEM-dele

Vi bruger OEM-dele på vores værksted for at sikre dig den højeste kvalitet indenfor reservedele.

Liqui Moly værksted (long life center)

​Vi bruger motorolie af bedste kvalitet fra Liqui Moly, der sikrer din bil en glidende overgang.

Rudemontage / stenslagsreparation

Vi reparerer og udskifter ruder på alle bilmærker

​Er du på udkig efter et værksted, som tilbyder reparation af stenslag? Så lad os ordne ruden for dig. Hos Fair AutoService har vi stor erfaring med at reparere stenslag og montere ruder på alle bilmærker og modeller.

Vi lægger stor vægt på at udføre vores arbejde i høj kvalitet og at behandle vores kunder godt. Vi anvender naturligvis godkendte OEM-dele (original equipment manufacturer). Vores kunder er bilejere fra blandt andet Holstebro, Aulum og Struer samt mange andre steder.

​Ofte er det muligt at reparere skaden i forruden

​Reparation af stenslag er en hurtig og billig løsning, og heldigvis kan de fleste stenslag repareres. Stenslaget bør udbedres, før ruden begynder at revne. Det er ikke muligt at reparere en revne, og det er heller ikke altid muligt at reparere stenslag. Vi har stor erfaring og kan lave en hurtig vurdering.​

Vi tilbyder skift af forrude, hvis stenslaget ikke kan repareres. Vi skifter også ruder, der har været udsat for hærværk, indbrud eller uheld. Alle vores ruder er af højeste kvalitet. Dermed undgår du vindstøj fra for eksempel forruden.

​Hvad koster reparation af stenslag?

​Vores priser for reparation af forrude afhænger af omfanget af stenslaget. Vi starter altid med at vurdere skaden. Samtidig forholder vi os til, om du har kaskoforsikring og glasdækning. Vi har stor ekspertise med reparation og rudemontage, og derfor er du sikret professionel rådgivning.​

Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for reparation af stenslag eller montage af en ny rude.

Udtalelser fra vores kunder

null

Super god service!

Super god service og rigtig flinke folk og en fair pris kan varmt anbefales er super tilfreds med den opgave jeg fik udført.

Henrik Skindhøj via Facebook

null

Top karakter

Utroligt god service, og mange gode råd. Altid lavet til perfektion og prisen er så god at man får meget mere end man betaler for ?

Lasse Dam Andersen via Facebook

null

Fuld tilfredshed

Fik skiftet svingarmslejer med fuld tilfredshed af udført arbejde, samt super service med kaffe og kage i ventetiden alt ialt til MEGET favorabel pris.

B. Pedersen via Google

null

5 *****'s service

Har fået skiftet min servopumpe på min Honda Accord hos Fair Autoservice. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

Alexander Jen via Google