CAC Certificering

Kompetent rådgivning

Tager du din bil til autoservice hos os, er du garanteret kyndig rådgivning og vejledning.

Bruger OEM-dele

Vi bruger OEM-dele på vores værksted for at sikre dig den højeste kvalitet indenfor reservedele.

Liqui Moly værksted (long life center)

​Vi bruger motorolie af bedste kvalitet fra Liqui Moly, der sikrer din bil en glidende overgang.

Hvad er en CAC Certificering?

​CAC certificeret understøtter, at forudsætningerne for veludført værkstedsarbejde er på plads. Det betyder, at mekanikerne løbende er på efteruddannelse, har adgang til teknisk data og diagnoseudstyr, sørger for miljørigtig bortskaffelse af affald og får udført værktøjskontrol.

​Hvert år kontrolleres alle værksteder, der er tilknyttet ordningen. En konsulent gennemgår værkstedet med ”en kundes øjne og forventninger” dvs. som du ser værkstedet. Derudover bliver værkstedets dokumentation i forbindelse med efteruddannelse, værktøjskontrol samt teknisk data gennemgået. Til sidst kommer konsulenten med forslag til forbedringer på værkstedet.

Resultatet vises i et pointsystem fra 1 til 5, hvor 5 er maksimal score. Pointene giver en guld, sølv eller bronze status. Herefter får værkstedet et diplom, som skal hænge på værkstedet.

Teknologisk Institut

For at opretholde en høj standard, stikprøvekontrolleres de CAC Certificerede konsulenter løbende af Teknologisk Institut.

​CAC certificeret er en gennemgang af værkstedets:

  • informationsniveau, herunder brug af serviceskema
  • tekniske informationer, der kontrolleres for løbende opdateringer
  • uddannelsesplan, der understøttes og optimeres med nye kurser
  • egenkontrol af det daglige arbejde og rutiner, der evalueres og optimeres
  • værktøj, testere og specialværktøj herunder kontinuerlig kalibrering

Herudover skal værkstedet efterleve afgørelser truffet af ”Ankenævn for Biler”. Hvis værkstedet ikke gør dette, udtræder værkstedet med omgående virkning af certificeringen. Indbringes samme sag for civilretten er dennes afgørelse afgørende for medlemskabet.

​Certificeringen er ikke en kontrol af det udførte arbejde.

Udtalelser fra vores kunder

null

Super god service!

Super god service og rigtig flinke folk og en fair pris kan varmt anbefales er super tilfreds med den opgave jeg fik udført.

Henrik Skindhøj via Facebook

null

Top karakter

Utroligt god service, og mange gode råd. Altid lavet til perfektion og prisen er så god at man får meget mere end man betaler for ?

Lasse Dam Andersen via Facebook

null

Fuld tilfredshed

Fik skiftet svingarmslejer med fuld tilfredshed af udført arbejde, samt super service med kaffe og kage i ventetiden alt ialt til MEGET favorabel pris.

B. Pedersen via Google

null

5 *****'s service

Har fået skiftet min servopumpe på min Honda Accord hos Fair Autoservice. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

Alexander Jen via Google