Om os

Kompetent rådgivning

Tager du din bil til autoservice hos os, er du garanteret kyndig rådgivning og vejledning.

Bruger OEM-dele

Vi bruger OEM-dele på vores værksted for at sikre dig den højeste kvalitet indenfor reservedele.

Liqui Moly værksted (long life center)

​Vi bruger motorolie af bedste kvalitet fra Liqui Moly, der sikrer din bil en glidende overgang.

Om os

​Fair AutoService er et værksted for personvogne af alle typer, med speciale i diesel & el-biler. Vi valgte, da vi startede fair autoservice, at starte det op på den baggrund at kunderne skulle havde et værksted der var billigt og havde en ekstrem høj kvalitets kontrol.

Dette opnås ved, at mekanikerene på værkstedet er autister, hvilket gør at vi er meget detaljeorienteret. Dette kommer til udtryk i alt hvad der foretages, og at det kun er efter forskrifterne og mere til.

Virksomheden er startet af 2 personer, der besluttede sig for at starte det op fra bunden. Dette betød at der hverken var lift, AC service anlæg osv. Efter 7 uger var alt på plads. Årsagen til at det ikke var der fra starten var, at det ville gå udover vores koncept, nemlig at timeprisen skulle være overkommelig for alle.

Hvorfor vælge Fair Autoservice?

Vi ved, at i moderne biler er der rigtig meget elektronik. Dette kan til tider være meget skræmmende for nogle, men hos os er din el-bil i trygge hænder. Vi garanterer alt er i orden, inden vi sender dig på vejen.

Vi sørger for, hele tiden at holde os opdateret på hvad der sker i den elektroniske verden af bil branchen. Dette gør, at vi er det eneste værksted i og omkring Holstebro, der har fået kunder med bla. Tesla’er som er en ekstrem kompliceret bil med elektronik.

​Vi vil være de førende i byen for udviklingen og ikke lade os holde tilbage. Vi elsker, at arbejde med disse typer af biler, da det er en banebrydende teknologi. Vi vil stadigvæk være et af byens billigste værksteder.

Udtalelser fra vores kunder

null

Super god service!

Super god service og rigtig flinke folk og en fair pris kan varmt anbefales er super tilfreds med den opgave jeg fik udført.

Henrik Skindhøj via Facebook

null

Top karakter

Utroligt god service, og mange gode råd. Altid lavet til perfektion og prisen er så god at man får meget mere end man betaler for ?

Lasse Dam Andersen via Facebook

null

Fuld tilfredshed

Fik skiftet svingarmslejer med fuld tilfredshed af udført arbejde, samt super service med kaffe og kage i ventetiden alt ialt til MEGET favorabel pris.

B. Pedersen via Google

null

5 *****'s service

Har fået skiftet min servopumpe på min Honda Accord hos Fair Autoservice. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

Alexander Jen via Google