El og hybrid

El og hybrid

El og hybrid

Tekst på vej

Hvad koster service på bil? Kontakt vores bilmekaniker og hør mere

Vores priser for service på bil og elbil-service afhænger bl.a. af kilometer og fabrikkens forskrifter. Dertil kommer behovet for reservedele, herunder eventuelle reparationer. Det kan f.eks. være dyrere at skaffe reservedele i forbindelse med reparation af elbil. Vi udfører naturligvis kun de aftalte reparationer.

Du er velkommen til at kontakte os eller at komme forbi værkstedet, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker at bestille tid. Vi giver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for et serviceeftersyn.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 60 56 17 77 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail kontakt@fair-autoservice.com.

Udtalelser fra vores kunder

null

Super god service!

Super god service og rigtig flinke folk og en fair pris kan varmt anbefales er super tilfreds med den opgave jeg fik udført.

Henrik Skindhøj via Facebook

null

Top karakter

Utroligt god service, og mange gode råd. Altid lavet til perfektion og prisen er så god at man får meget mere end man betaler for ?

Lasse Dam Andersen via Facebook

null

Fuld tilfredshed

Fik skiftet svingarmslejer med fuld tilfredshed af udført arbejde, samt super service med kaffe og kage i ventetiden alt ialt til MEGET favorabel pris.

B. Pedersen via Google

null

5 *****'s service

Har fået skiftet min servopumpe på min Honda Accord hos Fair Autoservice. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

Alexander Jen via Google