Aircondition service

Kompetent rådgivning

Tager du din bil til autoservice hos os, er du garanteret kyndig rådgivning og vejledning.

Bruger OEM-dele

Vi bruger OEM-dele på vores værksted for at sikre dig den højeste kvalitet indenfor reservedele.

Liqui Moly værksted (long life center)

​Vi bruger motorolie af bedste kvalitet fra Liqui Moly, der sikrer din bil en glidende overgang.

Aircondition service

Vi laver service på anlæg i alle biler

​Er det ved at være tid til airconditionservice? Så lad os give den et eftersyn. Hos Fair AutoService udfører vi service og reparation på alle bilmærker og modeller, og vi tilbyder også service på klima- og airconditionanlæg.

Vi er kvalitetsbevidste og anvender godkendte OEM-dele

Vi har altid fokus på høj kvalitet og god kundebehandling, og vi anvender naturligvis godkendte OEM-dele. Mange af vores kunder er bilejere fra blandt andet Holstebro, Struer, Aulum og omegn.

​Påfyldning af kølemiddel, sporemiddel og kompressorolie

​Et klima- og airconditionanlæg taber omkring 10 procent kølemiddel hvert år ved et normalt kørselsforbrug. Derfor anbefaler vi, at du får udført airconditionservice mindst hvert andet år, men gerne før, hvis du for eksempel skal på bilferie. Det kan også være nødvendigt, hvis der er en dårlig lugt i bilen.

Ved et almindeligt serviceeftersyn tjekker vi både kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie. Derudover efterser vi pollenfilter, kondensor og pakninger med videre. Dermed sikrer vi, at anlægget ikke bryder sammen i utide, eller at det ligefrem bliver overophedet, hvilket kan føre til en langt højere pris for en reparation end prisen for et serviceeftersyn.

Bestil tid til klima- og airconditionservice allerede i dag

​Du er velkommen til at få en snak med os, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe eller komme forbi. Det er altid en god ide at bestille tid, når bilen skal til service. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på klima- og airconditionservice. Dertil kan komme eventuelle reservedele med videre.

Udtalelser fra vores kunder

null

Super god service!

Super god service og rigtig flinke folk og en fair pris kan varmt anbefales er super tilfreds med den opgave jeg fik udført.

Henrik Skindhøj via Facebook

null

Top karakter

Utroligt god service, og mange gode råd. Altid lavet til perfektion og prisen er så god at man får meget mere end man betaler for ?

Lasse Dam Andersen via Facebook

null

Fuld tilfredshed

Fik skiftet svingarmslejer med fuld tilfredshed af udført arbejde, samt super service med kaffe og kage i ventetiden alt ialt til MEGET favorabel pris.

B. Pedersen via Google

null

5 *****'s service

Har fået skiftet min servopumpe på min Honda Accord hos Fair Autoservice. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

Alexander Jen via Google