Klargøring til syn

Kompetent rådgivning

Tager du din bil til autoservice hos os, er du garanteret kyndig rådgivning og vejledning.

Bruger OEM-dele

Vi bruger OEM-dele på vores værksted for at sikre dig den højeste kvalitet indenfor reservedele.

Liqui Moly værksted (long life center)

​Vi bruger motorolie af bedste kvalitet fra Liqui Moly, der sikrer din bil en glidende overgang.

Klargøring til syn

Vi lægger vægt på høj kvalitet og god kundebehandling

​Ønsker du professionel hjælp til klargøring til syn af din bil? Så lad os forberede bilen, så du undgår at skulle til omsyn. Hos Fair AutoService udfører vi service og reparation på alle bilmærker, og vi tilbyder også synsklargøring.

​Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og god kundebehandling, og vi anvender godkendte OEM-dele, hvis der er behov for nye reservedele. Vores kunder er typisk bilejere fra blandt andet Holstebro, Aulum, Struer og omegn.

Vi gennemgår din bil og gør den klar til synshallen

​En almindelig personbil skal til periodisk syn, når den er fire år gammel. Herefter skal den til syn hvert andet år. Du får en indkaldelse fra Færdselsstyrelsen, hvorpå du skal bestille tid til syn hos en synshal. Ved synet vil du få en synrapport, hvor der står godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn eller ikke godkendt.

​Fordelen ved at lade os stå for klargøring til syn er, at du minimerer risikoen for, at bilen skal til omsyn, ligesom du undgår at skulle forholde dig til en eventuel betinget godkendelse. Vi tilbyder endvidere råd og vejledning, hvis vi tror, at bilen slet ikke kan blive godkendt.

Du kan med fordel kombinere en synklargøring med et serviceeftersyn, hvis det falder på nogenlunde samme tid. Vi er et godkendt og registret autoservice- og reparationsværksted, og derfor får du et gyldigt servicestempel i servicebogen.

Bestil tid hos os til klargøring til syn af din bil

​Kontakt os gerne, når du har fået indkaldelsen fra Færdselsstyrelsen. Dermed kan vi planlægge forløbet, så det bliver mindst muligt bøvlet for dig. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for klargøring til syn. Dertil kommer eventuelle reservedele, hvis der er behov for nye.

Udtalelser fra vores kunder

null

Super god service!

Super god service og rigtig flinke folk og en fair pris kan varmt anbefales er super tilfreds med den opgave jeg fik udført.

Henrik Skindhøj via Facebook

null

Top karakter

Utroligt god service, og mange gode råd. Altid lavet til perfektion og prisen er så god at man får meget mere end man betaler for ?

Lasse Dam Andersen via Facebook

null

Fuld tilfredshed

Fik skiftet svingarmslejer med fuld tilfredshed af udført arbejde, samt super service med kaffe og kage i ventetiden alt ialt til MEGET favorabel pris.

B. Pedersen via Google

null

5 *****'s service

Har fået skiftet min servopumpe på min Honda Accord hos Fair Autoservice. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

Alexander Jen via Google