Bilservice

Kompetent rådgivning

Tager du din bil til autoservice hos os, er du garanteret kyndig rådgivning og vejledning.

Bruger OEM-dele

Vi bruger OEM-dele på vores værksted for at sikre dig den højeste kvalitet indenfor reservedele.

Liqui Moly værksted (long life center)

​Vi bruger motorolie af bedste kvalitet fra Liqui Moly, der sikrer din bil en glidende overgang.

Bilservice

Service på bil – både serviceeftersyn, reparation af elbil og elbil-service

Er det blevet tid til service på bil? Hos Fair AutoService tilbyder vi både almindelige serviceeftersyn og elbil-service, herunder reparation af elbil og service af hybridbiler.

Vores mekaniker servicerer alle bilmærker, og vi bruger naturligvis OEM-reservedele (original equipment manufacturer), og vi har altid fokus på kvalitet og god kundebehandling.

​Vores autoværksted ligger i Holstebro, men vi har også kunder fra bl.a. Aulum, Struer og mange andre steder.

Bil- og elbil-service udføres efter fabrikkens forskrifter

​Vi servicerer biler efter fabrikkernes forskrifter ude fra alder og kilometer. Samtidig råder og vejleder vi i, hvad der er bedst og vil fungere for din bil. Vi lægger samtidig vægt på, at det skal være økonomisk overkommeligt at få service på bil.

Vores bil-service og elbil-service udføres naturligvis uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Dertil kommer, at du får et gyldigt servicestempel i servicebogen, idet vi er et godkendt og registret autoservice- og reparationsværksted. Samtidig har vi 3 års garanti på reparationer.

​​Vi har en række gode samarbejdspartnere, og vi er bl.a. et Liqui Moly-værksted (LongLife Center). Du har som bilejer frit værkstedsvalg. Det påvirker ikke garantien på din bil, når du benytter et godkendt værksted som vores.

Hvad koster service på bil? Kontakt vores bilmekaniker og hør mere

Vores priser for service på bil og elbil-service afhænger bl.a. af kilometer og fabrikkens forskrifter. Dertil kommer behovet for reservedele, herunder eventuelle reparationer. Det kan f.eks. være dyrere at skaffe reservedele i forbindelse med reparation af elbil. Vi udfører naturligvis kun de aftalte reparationer.

Du er velkommen til at kontakte os eller at komme forbi værkstedet, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker at bestille tid. Vi giver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for et serviceeftersyn.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 60 56 17 77 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail kontakt@fair-autoservice.com.

Udtalelser fra vores kunder

null

Super god service!

Super god service og rigtig flinke folk og en fair pris kan varmt anbefales er super tilfreds med den opgave jeg fik udført.

Henrik Skindhøj via Facebook

null

Top karakter

Utroligt god service, og mange gode råd. Altid lavet til perfektion og prisen er så god at man får meget mere end man betaler for ?

Lasse Dam Andersen via Facebook

null

Fuld tilfredshed

Fik skiftet svingarmslejer med fuld tilfredshed af udført arbejde, samt super service med kaffe og kage i ventetiden alt ialt til MEGET favorabel pris.

B. Pedersen via Google

null

5 *****'s service

Har fået skiftet min servopumpe på min Honda Accord hos Fair Autoservice. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

Alexander Jen via Google